2023-09-22
夏天特別想食甜甜嘅水果同甜品🍒🍉🥭🍋,東海堂最近就有韓國🇰🇷香印提子X巨峰提子🍇忌廉蛋糕,等大家可以一次過品嘗兩種清甜幸福🥰我揀呢款6吋香印提子巨峰忌廉蛋糕,size適合4-6個人食,忌廉蛋糕上擺滿當造嘅香印同巨峰提子,海綿蛋糕軟綿鬆軟,中心夾層有清新嘅草莓醬同粒粒白提子汁寒天,口感好似啫喱粒粒一樣~#東海堂 #アローム #蛋糕 #節日限定 #新產品 #新商品 #送禮 #新入荷 #hkcake #aromebakery #香印提子 #香印 #香印提子巨峰忌廉蛋糕 #香印提子草莓忌廉蛋糕 #透明系香印提子慕絲蛋糕 #水晶香印提子慕絲蛋糕 #香印提子草莓戚風忌廉蛋糕 #香印提子藍莓忌廉芝士慕絲蛋糕 #香印提子藍莓慕絲切餅
#香印提子藍莓慕絲切餅