𝙼𝚊𝚛𝚞 𝙳𝚎 𝚂𝚊𝚗𝚔𝚊𝚔𝚞天后除咗華姐要試,仲有呢間我稱之為符號拉麵,專門特製少有啲嘅鯛魚湯底,第一次覺得拉麵本體都可以靚靚打卡,不論外貌味道都非常滿意♡ 𖥧 鯛白湯 ʜᴋᴅ𝟣𝟥𝟪外貌好啱打嘅招牌拉麵,師傅會即席將白湯底打至起泡,增加綿滑口感,牡蠣油加強海鮮香味,白湯比較濃厚,可選擇配搭柚子醬減膩 𓂅𓂅 𖥧 鯛清湯 ʜᴋᴅ𝟣𝟥𝟪如果要食得清,咁就要好似佢咁夠入口清甜、有魚湯味而唔寡,可以一啖接一啖,麵質軟硬適中 ✰ 整體嚟講平時好重口味得嘅我都推介清湯多啲! 𖥧 櫻木煙燻糖心蛋 ʜᴋᴅ𝟣𝟧糖心蛋外層帶煙熏味,比一般拉麵店嘅醬油糖心蛋特別,不妨一試𓆇 𖥧 炸鯛魚片 ʜᴋᴅ𝟦𝟪港式麵店唔陌生嘅炸魚皮𓆟 喺呢度嘅鯛魚皮比認知嘅更薄脆,加上廣島蠔嘅特別醬料,香氣十足,配埋拉麵一齊食增添鮮味層次 ✿
𝙼𝚊𝚛𝚞 𝙳𝚎 𝚂𝚊𝚗𝚔𝚊𝚔𝚞

𖥧 鯛白湯 ʜᴋᴅ𝟣𝟥𝟪