2022-07-28 44 views
見到佢有我鍾意食嘅南瓜椰菜花飯同埋無糖pancake啱晒我呢啲經常要減肥同低醣為「口號」嘅麻煩友Dinner special 🥗可以揀是日餐湯或者沙律個Side仲可以揀炸薯粒或者有皮薯條🍟其實我真係好鍾意食啲好粗身嘅薯條,呢個連埋樹皮一齊咋,嚟到熱辣辣 我忍唔住都食咗兩條😂Main一定係我最愛嘅椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹而家好流行將啲椰菜花整碎佢代替飯食,相信大家都唔陌生不過由於真係懶惰🫠所以出街食算😂仲要配埋我鍾意嘅南瓜🎃好味道健康嘅餐點好容易俾人覺得好淡~但係呢個味道好濃郁❤️軟殼蟹都係新鮮炸起,脆卜卜而且嚟到個賣相好靚😂外貌協會表示加分除咗跟餐有嘢飲之外佢仲有跟一個佢哋最出名嘅Waffle😍(仲有得配雪糕)送到黎都係熱辣辣!都有驚喜呀!同埋食落係外脆內軟配埋凍冰冰的雲呢拿雪糕 開心🥳最近實在食咗太多嘢好放肆🫠但係又想再食甜品所以揀咗個比較冇負擔嘅😎而且符合低醣目標😂😂😂 仲要冇用糖去製作☺️鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟個賣相都好靚呀雖然冇麵粉做係(唔慣嘅人相對地覺得冇咁煙韌)但係杏仁粉味好香😊食開低醣體重控制嘅人士會開心🥳而且佢配嘅雜果醬同埋士多啤梨藍莓都係新鮮嘅生果☺️酸酸甜甜好開胃❤️完全係
見到佢有我鍾意食嘅南瓜椰菜花飯同埋無糖pancake
啱晒我呢啲經常要減肥同低醣為「口號」嘅麻煩友
Dinner special 🥗

可以揀是日餐湯或者沙律
個Side仲可以揀炸薯粒或者有皮薯條🍟

Main一定係我最愛嘅椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹
而家好流行將啲椰菜花整碎佢代替飯食,相信大家都唔陌生
不過由於真係懶惰🫠所以出街食算😂
仲要配埋我鍾意嘅南瓜🎃好味道
而且嚟到個賣相好靚😂外貌協會表示加分
除咗跟餐有嘢飲之外佢仲有跟一個佢哋最出名嘅
Waffle😍(仲有得配雪糕)

最近實在食咗太多嘢好放肆🫠
鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟