2021-01-31 316 views
呢間Cafe好特別,好適合嗰啲正在減肥或者節食嘅人士,因為佢哋提供生酮餐單同嘢飲。生酮飲食中的餐盤中會有一半是不瘦的肉或蛋,然後一半是蔬菜。另外呢間Cafe都歡迎客人攜帶佢哋嘅寵物!而佢哋嘅裝修都偏向文清同俾人感覺好清新! 而我今次就叫咗佢哋嘅生酮早餐、日本松葉蟹牛油果多士同防彈咖啡。咁個生酮早餐有蛋、培根、香腸、蕃茄、牛油果、蘑菇、煙三文魚、沙拉,非常之豐富,而佢哋嘅香腸係雞肉香腸,個人覺得好好食!另外個日本松葉蟹牛油果多士好足料,蟹肉都好新鮮同清甜。而防彈咖啡我都係第一次試飲,飲落去好似黑咖啡咁,但多咗一陣牛油嘅香味,最後有少少回甘,非常之推薦大家試一試!而最後呢一個就係佢哋既生酮餐牌:

另外個日本松葉蟹牛油果多士好足料,蟹肉都好新鮮同清甜。
日本松葉蟹牛油果多士

而最後呢一個就係佢哋既生酮餐牌: