2024-11-06
之前食過上環果間, 原來依加銅鑼灣都開左poking呢間🥹呢間原來有埋alcohol menu,都幾多選擇 今日渣車黎所以冇試🤣睇menu 佢既食材選擇真係多元化, 有三文魚,吞拿魚,八爪魚,鮮蝦等等今次我地分別叫左octo poke同埋moo-moo onsen bowl我地見佢原來menu都寫埋每個poke既cal ,對於要身材管理既人好方便🤣唔洗自己計一黎到兩個poke bowl 都比佢賣相吸引moo-moo onsen bowl牛腱肉既分量好多 配埋蕃茄洋蔥莎莎一齊食好fresh另外D芒果都好甜,溫泉蛋整得岩岩好我自己好鐘意呢個bowl!!!octo poke呢一款八爪魚又係好多 好爽口好新鮮配埋佢既海帶芽好match 仲有豆腐 青瓜 枝豆等等就算簡左半飯半沙律菜個份量都係超多下次應該簡番少飯🤣野飲佢既選擇又係好多 我地簡左京都焙茶高蛋白飲品 呢個飲落似珍珠奶茶咁好好飲 又唔會太甜又多protein 另外一個就係桂花玄米茶呢個好清甜,好重桂花味!下次都一定會再黎, 又健康又好味 减脂必選!
一黎到兩個poke bowl 都比佢賣相吸引
moo-moo onsen bowl
牛腱肉既分量好多 配埋蕃茄洋蔥莎莎一齊食好fresh
另外D芒果都好甜,溫泉蛋整得岩岩好
我自己好鐘意呢個bowl!!!
octo poke
野飲佢既選擇又係好多
我地簡左京都焙茶高蛋白飲品 呢個飲落似珍珠奶茶咁
好好飲 又唔會太甜又多protein
另外一個就係桂花玄米茶
呢個好清甜,好重桂花味!
下次都一定會再黎, 又健康又好味 减脂必選!