2019-05-20
黎到soho區,自然會比依度既多元文化吸引,想試啲特別啲既餐廳。Jashan係裝飾環境好靚嘅印度餐廳,靠窗望出去就會見到大館等等嘅特色建築,景色唔錯,整體坐得好舒服。服務員係印度人,非常polite and friendly!坐低先叫drinks,飲品比較甜,可能係印度特色😂Lassi飲落好似甜版洋枝甘露,而canned juice係正常果汁味,比較適合香港人嘅口味。薄餅同 potato crepe都好好食,熱辣辣為每枱新鮮煎成,crepe可配上兩種sauce,coconut and tomato,口感更有層次!簡單salad bar,任君選擇,sarson kar saag 個味非常特別!炸物方面有雞,洋蔥,蝦同paneer (一種印度芝士)咖哩方面大推butter chicken同fish madras! 個人認為係非常合適港人口味,夠哂開胃,又唔會好辣,香草味亦都岩岩好!甜品方面有水果同傳統印度甜點,但都始終比較甜, 口味比較清淡嘅香港人可能就唔係好啱喇。整體喺高質嘅印度菜,而且可以接受到員工非常好嘅服務,有賓至如歸嘅感覺。係蘇豪區都可以咁平食到lunch buffet,簡直一試
炸物方面有雞,洋蔥,蝦同paneer (一種印度芝士)
整體喺高質嘅印度菜,而且可以接受到員工非常好嘅服務,有賓至如歸嘅感覺。係蘇豪區都可以咁平食到lunch buffet,簡直一試啦!