2024-01-27 131 views
走進這家店,頭先嗅到一陣陣暖笠笠嘅包點香氣,肚子即刻唱起歌嚟。🍚🍢🍵 見到啲糯米雞,咁大個,豐富嘅配料咬落去香口得滯,好有飽足感,真係撈飽撈足!呢味我記得到!包子來講,個皮軟綿綿,好似雲儿咁,嚟個大口咬落去,熱騰騰嘅肉餡彈牙得嚟,又唔係太肥膩,兩個字 - 正呀!頭過去掂掂個章魚肉餅飯,嗱嗱聲可以話係今次嘅意外之喜,望住厚實嘅波波肉餅,夾住一層一層嘅菜絲,即刻流口水。食得出嚟啲材料新鮮,飯餅都剛剛好嘅焦香口感,食得出港式嘅地道風味。至於嚟到飲品,始終唔可以錯過港式奶茶,呢杯奶茶香滑得嚟唔係太甜,啱啱好嘅甜度可以喝完之後仲想再來一杯。💖 完食之後,一個字 - 滿意!整體嚟講,呢家餐廳正宗得嚟價錢平易近人,真係啱哂大家食!