2020-06-28 247 views
長沙灣下午茶,呢區都愈來愈多文青Cafe,坐低左先知,俾喎店如其名喎,剩俾飲茶嘅,無咖啡㗎😹有好多茶嘅選擇。抹茶🍵鮮奶,有牌子俾我哋follow instructions 咁自己搞抹茶粉,再倒入鮮奶,好玩又好飲,又可以打咭,影下IG Story,味道好似日本宇治抹茶😋🇯🇵👍🏼絡神花茶,酸酸的,好清新,消暑解渴🥰開胃排毒,重點係無糖,唔會肥👌🏼三文魚蝦沙律🥗,細心嘅係醬會另上,減肥都食得喎👍🏼❤️落少d醬更健康😄材料新鮮,好味,只係三文魚得兩塊咋,唔係好夠食添☺️最想推薦係waffles ,因為獨家茶味雪糕🍦有100分,綠茶同烏龍茶雪糕,好香茶味呀,唔太甜,熱到傻嘅夏天,呢個ice cream甜品係必食❤️下次要再嚟,雪糕溶得好快,打完咭好快啲食😍

2020-06-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$85 (Tea)
  • 抹茶鮮奶
  • 山渣洛神花茶
  • Waffles  with  tea  ice-cream