2016-10-30
生日飯, 上網見到環境好文青就一早Book枱食飯.食物:鮮西柚香桃梳打 $68鮮檸檬蘋果梳打 $68賣相好似做緊實驗, 同友人都唔知從邊到入手好,佢既冰粒入面有生果好特別, 就算融左冰飲品既味道都唔會淡 香草三文魚扒配藜麥沙律 $148三文魚煎得好好, 魚皮好脆口, 沙律入面有藜麥/粟米/蕃茄/三角豆同黑豆, 個汁係石榴檸檬苦瓜汁, 沙律多從口感, 要配埋個汁食先有味,但由於係苦瓜汁, 味道可能唔係人人接受到小食拼盤 $148薯條 - 大大盤洋蔥圈 -3- 4個圈炸磨菇 - 4粒炸蝦 - 3隻炸紫薯餅 - 3塊炸芝士薯波 - 4-5粒牛仔腸 -1條鈕倫堡腸 - 1條上菜時好驚喜, 有心思既賣相, 每一樣都係新鮮製, 香脆熱辣辣, 2個女仔食, 會食得晒墨魚汁海鮮忌廉意大利飯 $178基本上附近枱都有叫呢個菜海鮮份量好足, 墨汁意大利飯口感正宗, 因為係墨魚汁要襯熱食呀, 同友人不斷小心翼翼, 會食到成口黑晒 友人仲以為隻碟個劃係碟既花紋, 其實佢係墨魚汁, 移動個碟時要小心hi到服務:侍應們好有禮貌, 無趕客既感覺. 當晚客人唔算好多,但上菜時間比較耐環境:每張枱之間有一定空距離, 枱
食物: 鮮西柚香桃梳打 $68
鮮檸檬蘋果梳打 $68
三文魚煎得好好, 魚皮好脆口, 沙律入面有藜麥/粟米/蕃茄/三角豆同黑豆, 個汁係石榴檸檬苦瓜汁, 沙律多從口感, 要配埋個汁食先有味,但由於係苦瓜汁, 味道可能唔係人人接受到 小食拼盤 $148
薯條 - 大大盤
洋蔥圈 -3- 4個圈
炸磨菇 - 4粒
炸蝦 - 3隻
炸紫薯餅 - 3塊
炸芝士薯波 - 4-5粒
牛仔腸 -1條
鈕倫堡腸 - 1條
上菜時好驚喜, 有心思既賣相, 每一樣都係新鮮製, 香脆熱辣辣, 2個女仔食, 會食得晒 墨魚汁海鮮忌廉意大利飯 $178
基本上附近枱都有叫呢個菜
環境:每張枱之間有一定空距離, 枱上都有小植物擺設, 餐具用罐頭器皿放
下次要encore 食返個Tea先