2023-09-13
打風前都要chill 一chill,亦因為咁outdoor 因為天氣關係冇開放,有個藉口再嚟喇🍹港島東區高質rooftop bar!32層樓高一覽無遺享盡無敵海景,超級開揚,城市海港嘅景色都盡收眼底🏙️室內燈光刻意調暗,優雅設計風格,一邊享受DJ播放嘅音樂,真係好chill🙌🏼仲有一highlight ✨一定係洗手間,大地在我腳下感,飽覽整個太古住宅區;圓柱形水槽用大理石建造,同多面鏡感覺好grand,一定忍唔住要打吓卡 🤳🏼 特色 Cocktail,以planet主題為cocktails再搭配小食,同樣高質🪐Loaded Tokyo Fries $138東京炸醬條、沙律醬、木魚花、日式豬扒醬好似食緊八爪魚丸一樣,但換上了薯條,味道十分惹味再灑上木魚花,係唔錯佐酒小食👍🏻Mars $145(Zesty, Nutty, Refreshing)Two Moons Calamansi Gin, Avocado Pit Orgeat, FernetBranca, Frangelico, Super-Juice FoamJupiter $145(Robust, Smoky, Herbaceous)
Loaded Tokyo Fries $138
東京炸醬條、沙律醬、木魚花、日式豬扒醬
Mars $145
(Zesty, Nutty, Refreshing)
Jupiter $145
(Robust, Smoky, Herbaceous)
Montelobos Espadin Mezcal, Opihr Gin, Clarified Saffron Tomato Water, Bonito Sauce, Cucumber Syrup, Zesty Tabasco