作為coffee愛好者,經常會同女友搜尋不同類型的cafe餐廳試下各式各樣既西式食品。今日行經銅鑼灣發現呢間coast coffee新開試業中,當然要試試啦。裝潢配色素雅,店內燈光充足,令人感覺舒適。點了lunch set 內的burger餐 + 香辣虎蝦扁意粉加配了蛋黃雞翼(忘了拍照)及兩件cakes (四季春茶味&caramel double cheese)餐飲方面叫左hot chocolate 同lemon espressoda食物comment:-burger 配有特製既醬汁,酸甜開胃。薯條香脆可口不油膩。-虎蝦食落非常鮮甜彈牙,意粉軟硬適中,辣汁亦冇蓋過蝦既鮮味。-兩杯飲品及蛋糕亦有驚喜,層次豐富有口感,一人一件食晒都不覺滯。熱朱古力拉花手勢不錯,espressoda 檸汁咖啡亦配搭得宜。總結 性價比高 值得回頭👍

裝潢配色素雅,店內燈光充足,令人感覺舒適。

加配了蛋黃雞翼(忘了拍照)

食物comment:

總結 性價比高 值得回頭👍