2018-07-24 148 views
.呢度有燒豆腐 ($16) 雞翼 ($18/ 2隻)牛舌 ($26) 牛柳粒 ($17) 同雞軟骨 ($16) 😋😋😋全部都幾重孜然味(雖然係味粉 但我覺得港式串燒有呢種味先夠地道🤣)豆腐塗上一層燒汁 非常惹味雞翼唔會燒到乾哂 雞肉仲好滑牛舌牛柳粒好夠腍 牛舌帶點爽口雞軟骨偏細粒 但都有啲啲肉 軟骨夠腍整體上 呢度嘅串燒係做得幾出色嘅👍🏼👍🏼雖然佢有個泰式辣汁 但個人覺得唔洗點🙈價錢唔算好抵好抵 合宜啦~佢應該係宵夜店黎 開到好晏 大家想食宵夜可以去試🤪.燒日式芝士年糕 ($12)以前食放題都唔覺呢粒嘢咁好食今次食完直頭想encore🤣🤣佢表面燒得好乾身好脆 但內裡非常軟心 帶點煙韌除左食到芝士味仲有微微甜味😋😋.燒菠蘿($17)菠蘿用新鮮菠蘿🍍原條燒再切粒粒 成日覺得燒完嘅菠蘿有陣焦糖味🤪呢串好夠甜👍🏼👍🏼同樣地食物唔算抵食 但質素算係咁👍🏼👍🏼🍆蒜蓉燒茄子 ($32)港式串燒又點可以少得蒜蓉茄子試過喺屋企整 整唔到咁入味🙈蒜蓉味入哂啲茄子肉用筷子夾可以好容易地夾到一條條茄子肉出黎好腍好腍 不過可能因為要整腍佢 茄子偏油😕.墨西哥薄餅芝士雞肉 ($38)薄餅烘得好脆 好似外國嘅que
呢度有燒豆腐 ($16) 雞翼 ($18/ 2隻)
全部都幾重孜然味
(雖然係味粉 但我覺得港式串燒有呢種味先夠地道🤣)
豆腐塗上一層燒汁 非常惹味
雞翼唔會燒到乾哂 雞肉仲好滑
牛舌牛柳粒好夠腍 牛舌帶點爽口
雞軟骨偏細粒 但都有啲啲肉 軟骨夠腍
整體上 呢度嘅串燒係做得幾出色嘅👍🏼👍🏼
雖然佢有個泰式辣汁 但個人覺得唔洗點🙈
價錢唔算好抵好抵 合宜啦~
佢應該係宵夜店黎 開到好晏 大家想食宵夜可以去試🤪

燒日式芝士年糕 ($12)
以前食放題都唔覺呢粒嘢咁好食
今次食完直頭想encore🤣🤣
佢表面燒得好乾身好脆 但內裡非常軟心 帶點煙韌
除左食到芝士味仲有微微甜味😋😋
燒菠蘿($17)
菠蘿用新鮮菠蘿🍍
原條燒再切粒粒 成日覺得燒完嘅菠蘿有陣焦糖味🤪
呢串好夠甜👍🏼👍🏼
同樣地食物唔算抵食 但質素算係咁👍🏼👍🏼

🍆
蒜蓉燒茄子 ($32)
港式串燒又點可以少得蒜蓉茄子
試過喺屋企整 整唔到咁入味🙈
蒜蓉味入哂啲茄子肉
用筷子夾可以好容易地夾到一條條茄子肉出黎
好腍好腍 不過可能因為要整腍佢 茄子偏油😕
蒜蓉燒茄子

墨西哥薄餅芝士雞肉 ($38)
薄餅烘得好脆 好似外國嘅quesadilla咁 入面放左芝士 雞肉 少少青椒
芝士都幾多 有拉絲😙😙😙
原本想叫黑松露什菇 但叫錯左 相信黑松露什菇會更好食 因為雞肉始終會相對乾一啲😛
墨西哥薄餅芝士雞肉
墨西哥薄餅芝士雞肉