2024-05-25 49 views
今次都試咗好多唔同款式嘅串燒同主食,所以就分開兩大類別同大家分享都下有啲咩特別嘅推介🤓-​🔖串燒💰13起串燒方面我哋都嗌咗唔少~例如有魷魚鬚、翠玉瓜、土豆片、司華力腸、雞軟骨、雞中翼同蒜蓉茄子等等😋個人比較推薦蒜蓉茄子、雞軟骨同雞中翼🐣茄子面頭真係真係鋪滿晒蒜蓉,而且茄子肉都入晒味,正啊🤤雞軟骨就夠晒脆卜卜,唔會話好硬,食串燒又點少得佢呢🤭至於雞中翼$36有兩串,而每串有兩隻,個人認為係超抵食😆雞翼熱辣辣,而且外層非常之香脆,入面仲保持到肉汁㗎!💫推薦指數: 8/10​🔖主食💰65起主食方面我哋就試咗錫紙花甲粉,花甲味道鮮甜😋由於份量都好多嘅關係,連帶個湯底都帶有花甲嘅鮮味😍感覺上比出面串燒店食到嘅比較清啲🙈💫推薦指數: 8/10​-溫馨提示👉🏻銅鑼灣登龍街同北角建基大廈設有分店

-​
🔖串燒