🍙:黯然銷魂飯堡配粗薯&雜菜沙律食飯tastic唔洗等老麥出🤪 唔係好有米氣嘅我都心郁郁去左食 真係完全將黯然銷魂飯嘅元素改塑為飯堡形式呈現 由帶少少飯嘅飯做外皮 內裡叉燒 菜 煎蛋 豉油而成 好港式🤟🏼但因為豉汁好多而掛唔到係食物本身 所以不停流曬落包紙底層 食到成手都係好狼狽👻雖然selling point係港式但如果係日式燒汁我會鐘意多啲 其實味道唔錯的 但唔知係咪因為由碟頭飯變成個包 個人覺得有啲奇怪 可能只係本身都唔係特別好飯🤣 🥪:煙三文魚他他烤酸麵包配雜菜沙律Sourdough bread味道帶酸幾得意嫁 主要有半熟煙三文魚 青瓜 蕃茄 火箭菜 sourdough bread略嫌唔夠香脆 整體正常🐥:香草蜜糖雞翼好蜜呀 真蜜糖嗰種蜜 醬汁非常夠 雞翼厚肉又juicy 熱辣辣食一流 比起主食我更推介呢個👍🏼📝冚棒唥食物水準🆗 擺設裝修都幾有特色 好有港式味道 但座位較少可能會坐得冇咁舒服 佢哋除咗暗然銷魂飯堡 其實仲有泰式飯堡同埋素飯堡嫁 有飯tastic情意結嘅朋友仔可以去嗰度過下口癮
🍙:黯然銷魂飯堡配粗薯&雜菜沙律

黯然銷魂飯堡配粗薯&雜菜沙律