2024-01-09 328 views
嚟到這間飯店,先試下佢哋嘅蛋撻,真係有得撐檯面! 入口鬆化,甜度啱啱好,食落滿口香濃,肥鵬都讚好架~👍 食咗點心,當然唔少得主食啦,依家就來嘗下佢哋嘅炒飯同炒麵啦。炒飯粒粒分明,啖啖香,痴心瞓到自己隔籬檯都嗅到嗰陣香。而家嘅牛腩呢,腍滑得嚟唔肥膩,啖啖肉感,賣相又靚,真係一絕👌。跟住,轉個彎試吓午餐套餐,貪新鮮唔止,價錢相宜,食物味道更加係正中下懷。當中個例湯,湯底鮮味十足,喝得我心頭暢快,撲鼻嘅香氣係過癮得嚟又暖笠笠,呢個季節飲啖熱湯,真係正到冇朋友!😊 啱啱好,呢度嘅食物又好味又家常,店主同啲員工服務又好,笑容滿面,搞到你食嘢都舒服晒,正到冇話講。下次再黎,我一定要帶埋更多朋友一齊嚟,分享下呢家嘅美食好滋味。