2023-03-20
店名: 肥姐小食店地址: 旺角登打士街55號地下4A號舖油麻地站A2出口,行5分鐘環境: 外賣價錢:4/5味道: 4.5/5相信大家都唔會無聽過係油麻地嘅呢間滷味店,成日都大排長龍,今次去都有成十幾個人排緊😣大皇牌$40有生腸,墨魚同雞腎,可惜個日雞腎賣哂,於是轉左豬心😗一如既往質素好高,生腸墨魚好彈牙爽口,配上芥末鼓油同甜醬,味道啱啱好😍豬心就比我想像中淋,我以為會好彈牙,點知唔係,有啲似豬肉咁🙈豬頭肉$10質地有啲似豬耳,有少少軟骨加肉,但就無大皇牌咁彈牙🤣#stitchfoodie旺角 #stitchfoodie油麻地#foodie #香港美食 #美食推介 #港島美食 #九龍美食 #食好西 #香港吃貨 #打卡美食 #生日好去處 #拍拖好去處 #香港食評 #香港餐廳推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸雞 #放題 #火鍋 #打邊爐 #香港拉麵 #香港川菜 #香港台灣菜 #珍奶 #吃貨 #hkcafe
地址: 旺角登打士街55號地下4A號舖
油麻地站A2出口,行5分鐘
環境: 外賣
價錢:4/5
味道: 4.5/5
大皇牌
有生腸,墨魚同雞腎,可惜個日雞腎賣哂,於是轉左豬心😗
豬頭肉
質地有啲似豬耳,有少少軟骨加肉,但就無大皇牌咁彈牙🤣