2024-01-17 86 views
我細細個住係元朗,之後移民左外國,今次返香港🥹🥹好耐沒食好野,所以特登來呢間餐廳同舊同學聚會,餐牌好多選擇,而且顏值都好高。我就叫左💕 《枝竹雙冬羊腩煲****蜆/海鮮*****安格斯牛頸背***枝竹****炸物****麻辣雞煲任食****超多款生啤任飲****有營蕃茄薯仔湯 💕枝竹雙冬羊腩煲係我其中一個最鍾意嘅菜式🍲。食落去好濃郁嘅羊腩味,啖啖肉都咁彈牙👌🏼,同埋唔會太肥膩。枝竹嘅滑溜同埋豐富嘅口感都好啱配合埋羊腩煲嘅濃味😋。除咗咁,佢仲加咗啲冬菇同雪耳😍,佢哋嘅鮮味同埋爽口感覺,令到成個菜式嘅層次感更豐富。而且,湯底都好鮮甜😘,每一啖嘅湯都滲透咗羊肉同中藥嘅香氣,真係飲得越多越過癮!我仲特別鍾意喺佢燒得滾熱嘅時候食,啲羊腩同枝竹都可以更加入味👍🏼。真係要讚一讚佢哋廚師嘅功架🙌🏻,能夠將咁普通嘅食材變成一道咁美味嘅佳餚。如果你都係羊腩愛好者嘅話,呢個枝竹雙冬羊腩煲絕對唔可以錯過!🥰下次如果有機會嘅話,我一定會再嚟食,甚至可能會叫多啲嚟分吓比屋企人一齊享受呢個滋補暖身嘅美食。👏🏻安格斯牛頸背具有豐富的肉汁和嫩滑的口感。炸物具有酥脆的外層和嫩滑的內部。麻辣雞煲使用辣椒和各種香料烹製而成,

枝竹雙冬羊腩煲係我其中一個最鍾意嘅菜式🍲。食落去好濃郁嘅羊腩味,啖啖肉都咁彈牙👌🏼,同埋唔會太肥膩。枝竹嘅滑溜同埋豐富嘅口感都好啱配合埋羊腩煲嘅濃味😋。除咗咁,佢仲加咗啲冬菇同雪耳😍,佢哋嘅鮮味同埋爽口感覺,令到成個菜式嘅層次感更豐富。而且,湯底都好鮮甜😘,每一啖嘅湯都滲透咗羊肉同中藥嘅香氣,真係飲得越多越過癮!我仲特別鍾意喺佢燒得滾熱嘅時候食,啲羊腩同枝竹都可以更加入味👍🏼。真係要讚一讚佢哋廚師嘅功架🙌🏻,能夠將咁普通嘅食材變成一道咁美味嘅佳餚。如果你都係羊腩愛好者嘅話,呢個枝竹雙冬羊腩煲絕對唔可以錯過!🥰下次如果有機會嘅話,我一定會再嚟食,甚至可能會叫多啲嚟分吓比屋企人一齊享受呢個滋補暖身嘅美食。👏🏻安格斯牛頸背具有豐富的肉汁和嫩滑的口感。炸物具有酥脆的外層和嫩滑的內部。麻辣雞煲使用辣椒和各種香料烹製而成,具有濃鬱的麻辣味道和香氣。❣️
提供多種不同口味的生啤酒供顧客任意選擇和品嘗,具有更加濃鬱的口感和香氣。💞有營養的番茄土豆湯,含有豐富的維他命C同埋番茄紅素,具有抗氧化和養顏的功效。💞

呢間餐廳真系好抵食,除左多款海鮮任食,安格斯牛頸脊都系無限追加,唔怪得甘多人幫襯!