呢間餐廳係喺崇潔美食街側邊,周圍都係食肆,但佢永遠都會有條人籠,無他嘅,因為佢真係抵食,每日有四款午餐,鐵膽多數有魚有牛,可以配飯、意粉、天使麵或薯角!好百搭👍🏻而最少出現嘅隱藏菜式係吉列豬扒配沙律/薯角,真係好好食,但好少出現~今日我都係食唔到嘅。呢日Lunch同同事等左15分鐘到就入到去啦,等嘅期間姐姐好好會幫我地落左單先,佢哋好Nice好有禮貌,去多幾次仲認得我哋添,雖然好多人但佢哋手腳好快,一入到去就有湯飲喇,湯次次飲都幾好,主菜我地叫左牛仔骨,蒜蓉牛扒同樣羊扒🥩,全部都大大嚿同個碟面差唔多😱,肉質一啲都唔韌,幾好味,我唔覺有雪味添,而且天使麵啲份量都唔少,有塊大蕃茄🍅,非常抵食。呢個港式西餐個味道其實幾好食,對得住呢個午餐$52嘅價錢有餘👍🏻午餐仲配飲品。我期望快啲可以食多次吉列豬扒!!!亦都推介各位如果喺附近返工嘅可以試吓,因為佢好似只係做星期一至五嘅早市同埋午市,可能地段關係啦。仲有啲姐姐真係好親切好好人,佢哋見到男仔食嘅話,仲會提佢使唔使加底驚佢哋唔夠食哈哈。雖然舖仔細細,但都坐得好舒服好企理。👍🏻👍🏻性價比極高!!

羊扒天使麵
牛仔骨天使麵
蒜蓉牛扒天使麵

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$52 (Lunch)
羊扒天使麵
牛仔骨天使麵