2020-11-26 607 views
買外賣返屋企加餸,見到呢間無乜人就入咗去買,希望可以快速買完返屋企開餐!店舖裝修有少少歐陸風,藍配白再加磚牆,但感覺似比較高級少少嘅茶餐廳。叫咗個德國咸豬手(半隻),有配餐湯+蒜蓉包+飯/意粉/薯菜+餐飲。豬手等咗十五分鐘,時間上都可接受嘅。❤️ 德國咸豬手(半隻)+羅宋湯+蒜蓉包+薯菜+檸檬茶 $98$98食到半隻咸豬手係幾抵嘅,但豬手味道都幾膻,個皮只有一部份係脆,其餘嘅皮都係腍。羅宋湯偏甜,唔太啱我口味。薯菜無薯仔,得白烚菜同甘筍仔,無調味。蒜蓉包就脆嘅,挽回少少分數。檸檬茶偏淡,檸檬似浸咗一段時間咁。好食度:⭐️ (1/5)餐廳推薦度:⭐️ (1/5)食物質素認真麻麻,睇唔出誠意,唔會回頭。

德國咸豬手(半隻)+薯菜

羅宋湯
蒜蓉包
好食度:⭐️ (1/5)

餐廳推薦度:⭐️ (1/5)
食物質素認真麻麻,睇唔出誠意,唔會回頭。
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$98 (Dinner)