估唔到係K11入面都食到港式味道~祥仔近日同出前一丁合作,推出一系列新菜式! 令出前一丁煥然一新成為高級美食!除咗公仔麵之外,平時成日食嘅西多士,豬扒飯,紅豆冰同港版羅宋湯,餐廳都有upgrade version (°▽°)芝士煙肉一丁伴溫泉蛋出前一丁真係有一種特別嘅魅力~ Carbonara出前一丁真係會食上癮(╹◡╹)上面仲鋪滿厚厚嘅芝士,煙肉同炒雜菌,完全唔會漏~~祥仔脆脆豬扒飯成日聽厚切豬扒,今次食就真係覺得好厚!豬扒厚但係外皮唔厚,仲要一啲都唔油!海龍王湯聽講係熬咗兩日兩夜嘅羅宋湯~ 我自己好鍾意飲羅宋湯同魚湯~ 我覺得呢個似兩種湯嘅結合,估唔到都幾好飲!啲魚仲好好味添(^o^我食晒)麥精紅豆冰 (推薦!)呢個真係嚟到必叫! 一開頭聽到紅豆冰仲諗住覺得我唔係好鍾意飲🤣日本十勝紅豆自製嘅雪糕好好食!仲要入面原來係麥精沙冰!非常鍾意❤️而且用麥精代替原有嘅淡奶仲冇咁肥同冇咁甜添!雪糕西多士同港式西多士唔一樣入面冇花生醬,但係就用咗雪糕同埋自製嘅吉士醬代替,冇咗嗰種牛油糖漿油膩感~ 本身已經好飽見到呢款甜品最後都食晒(°▽°)推薦值💡: ⚜️⚜️⚜️⚜️/5以港式fusion菜來講我覺得都幾

海龍王湯

麥精紅豆冰 (推薦!)

推薦值💡: ⚜️⚜️⚜️⚜️/5
以港式fusion菜來講我覺得都幾成功!而且單價來講唔算高(同Cafe差唔多),仲幾有驚喜添~ 我覺得過嚟食下午茶或者午餐都幾正(^◇^)
麥精紅豆冰
2021-01-26