2025-02-18 0 views
將豆品演變做各種美食,味道濃香又有本地特色,呢間豆公館真係做得好出色!一睇餐牌見到個開心果豆腐花已經即刻填左😆皆因最近真係勁hit開心果味嘅野食😍碗豆腐花本身豆味好郁濃,上面真係有開心果粒粒同開心果醬,撈埋晒一齊食真心正!呢個係必試嘅新派豆腐花!另外我地仲嗌左好多野架,包括有肉鬆蛋餅,魚肉煎豆腐,麻辣鹹牛肉芝士刈包,老乾媽炒米粉。個肉鬆蛋餅皮脆餡料多,用脆皮包裹住厚蛋皮,加強口感。麻辣鹹牛肉芝士刈包呢個配搭好好,個辣度係小辣,岩我口味!老乾媽炒米粉超有穫氣,真心好香好出色😍豆漿款式好多,我地呢兩杯係杏仁豆漿同黑芝麻豆漿

豆漿款式好多,我地呢兩杯係杏仁豆漿同黑芝麻豆漿
2024-12-30
$90 (Dinner)