2021-07-11 53 views
係屋企唔想煮嘢食就落街搵嘢食所以就去咗昌運個間車仔麵店醫肚🥢舖頭睇落整潔,門面右邊係外賣出餐位,可以睇到師傅煮麵,有透明度👍🏻。我同朋友叫咗一個「牛三寶米粉餐」,「三餸米粉」加小食「沙嗲牛柏葉」堂食。「全麵出擊-牛三寶米粉餐」$52牛三寶包括牛丸、金錢牛肚、牛筋腩。套餐包咗冷熱飲,價格尚可。湯底腩汁好香濃,牛筋腩香腍入味,金錢牛肚爽口彈牙。「自選三餸一麵」 除咗套餐之外,亦可以自己散叫,不同配菜不同價錢。我點咗「咖喱魚蛋」、「瑞士雞中翼」、「無骨炸魚皮」配「牛腩汁」米粉~魚蛋係陳皮魚蛋,既有咖喱香濃,後有陳皮香韻。瑞士雞中翼醃得入味,肉質嫩滑。無骨炸魚皮薄脆,香口。「沙嗲牛柏葉」$25牛柏葉爽口,加埋沙嗲汁好惹味。

係屋企唔想煮嘢食就落街搵嘢食
所以就去咗昌運個間車仔麵店醫肚🥢

「全麵出擊-牛三寶米粉餐」$52

「自選三餸一麵」

「沙嗲牛柏葉」$25
牛柏葉爽口,加埋沙嗲汁好惹味。