2017-09-11 1806 views
曾幾何時興起韓燒自助餐,漢和、漢陽苑比較出名同多分店,而新高麗苑則比較少分店所以少人認識,但我就係貪佢少人識容易訂位,地點又就腳,所以而家都仲有keep住幫襯,當然質素同出面散叫燒肉無得比,但如果想大吃 (食肉獸) 大喝而對食又無乜要求,呢度一定啱您。生既食物大概有32款,肉類佔大多數,全部都醃得非常入味,而每次我都只會重點食羊架、肥牛(包生菜)、牛脷、蝦、金菇肥牛、冬菇、五花腩同多春魚,而冷盤就會揀菠菜、泡菜同芽菜,仲有間唔中先有既三文魚刺身,而甜品就會揀啫喱、雜果涼粉同西瓜,總之每人二百蚊都唔駛,就可以任食個半鐘,呢個價位真係好少地方可以做到,所以推介比無要求既您,哈哈!溫馨提示:1)要訂位,有時會好多人2)燒板可換一次,所以盡量唔好開最大火

溫馨提示:
1)要訂位,有時會好多人