2018-08-20 144 views
座銀主打雞湯底嘅拉麵。第一次嚟我揀咗雞白湯拉麵($138),朋友就揀咗雞沾麵($148)。落單等咗大概15分鐘,食物就上枱了。雞白湯拉面上放咗炸過嘅牛蒡,浸落湯吸滿咗雞湯好好味。碗內有一大塊豚肉和雞肉,真係非常大片,望落都好嫩滑。最特別嘅係湯好綿密,好似打過嘅奶泡一樣,入口滑身。拉麵軟硬剛好,亦十分彈牙。雞沾麵嘅材料同雞白湯拉麵相同,不過湯底就再濃啲同咸少少。個人覺得湯麵比較好味,食耐咗湯底會開始有啲凍。店內嘅女洗手間仲好貼心咁提供咗免費牙刷、牙膏、漱口水等用品方便客人使用。呢啲貼心服務都令間餐廳加分!!
座銀主打雞湯底嘅拉麵。

2018-08-04
Type of Meal