2024-04-29
約左朋友食晚餐,5位職員話我地坐房,咁就比左張8人台我地有D奇怪不過唔緊要職員話坐房冇低消 不過一定要叫$588既湯底😮💨我地叫左三拼湯底:1 牛油果花椒呢個好好食有好特別的鮮辣味,驚喜既係D牛油果都好好味,煮菜煮肉都好刺激有麻辣鮮甜既味道 都幾衝擊味蕾 2 椰子雞湯好鮮好清香,裡面也加了蘋果, 很美味,適合煮蔬菜類,也十分驚喜的清甜味3 勵志鍋(紅油鴨血)好麻辣,鴨血好嫩滑湯底好高分啦,點知我地叫既幾款美國牛肉都好老好鞋,質素比那些日本放題火鍋店的牛肉差很多,而且價錢不低。 肉類有少少誇張地難食,湯底幾高分都冇用啦,D肉真係好難才咬開- 這店應該全部美國牛都不太好食,肯吃貴D的話,這裏的和牛應該才OK。 蝦滑味道OK,裡面的蟹子好脆,味道幾好。章魚福袋也不錯,軟軟的外皮包了很鮮甜的章魚餡。鵝腸都新鮮爽口。
職員話我地坐房,咁就比左張8人台我地
有D奇怪不過唔緊要
職員話坐房冇低消 不過一定要叫$588既湯底😮💨
我地叫左三拼湯底:
1 牛油果花椒
2 椰子雞湯
3 勵志鍋(紅油鴨血)
好麻辣,鴨血好嫩滑
鵝腸都新鮮爽口。