2020-04-26 2767 views
這間餃子店我之前看openrice見到好似好吸引,同事又想試,所以一齊試。店子小小,只有幾張枱,餃子選擇幾多喎,仲有其它小食。餐牌也有兩頁既,有湯及煎餃子,單點及雙拼。麵,小食,飲品,仲有生餃賣的。仲有埋圖片介紹每人也叫了蘋果雪梨山楂水,跟餃子8元,係咁叫15元,我們也叫熱的,顏色比較淺,酸酸甜甜幾好味呀,唔係特別甜的。酸甜蘿蔔,幾好味,不過蘿蔔有d渣。惹味鴨腎片,這個好味,少少辣,夠爽口。湯餃子,雲耳椰菜,芹菜合共10粒,好脹卜卜呀,湯底是粉葛鯪魚湯,個湯係原味,幾甜呀,要自己加鹽,雲耳椰菜餃子,雲耳幾香爽口,豬肉也好多,好飽滿,豬肉夠juicy,芹菜也是夠香。櫻花蝦雞翼,櫻花蝦係雞翼面,都好多的,不過就較普通,不是很突出。煎餃子~韭菜豬肉及野菌豬肉,都煎到金黃色好香的,不過感覺冇湯子那樣脹卜卜。味道韭菜好出,好味,野菌豬肉(選用野生松茸)食唔到野菌味道,估唔到煎反而冇湯咁好味。現場有一位婆婆同一位女仕在包餃子

餐牌也有兩頁既,有湯及煎餃子,單點及雙拼。

麵,小食,飲品,仲有生餃賣的。

仲有埋圖片介紹

酸甜蘿蔔,幾好味,不過蘿蔔有d渣。

惹味鴨腎片,這個好味,少少辣,夠爽口。

現場有一位婆婆同一位女仕在包餃子
2020-04-23
$89 (Lunch)