之前放工經過見到呢間賣日式飯卷既餐廳好吸引,有堂食亦有外賣~今日o完t想補償下自己,決定黎買外賣返屋企食鋪面既公仔好signature, 周圍都係用呢個公仔做logo~ 幾得意有大大份既Signature Rolls , 每份有4大件 , 而價錢就係$70~80如果多人share, 亦有Classic Rolls 可以選擇 , 每份8件 , 但就係正常壽司卷既size ~我今次就嗌左4個卷物同炙燒帶子壽司開放式廚房睇住店員準備緊我個飯卷啦嗌左4個飯卷同3隻帶子返屋企食9. Cali Salmon Roll飯卷上鋪滿蟹柳沙律,賣相已經滿分卷入面係熟三文魚天婦羅,好少可會有熟既三文魚夾入飯卷不過岩晒唔食生野既媽媽媽媽大讚呢個口味11. Philadelphia Roll $72食完熟既三文魚,就輪到三文魚刺身既飯卷啦呢一個口味我上網搵到好多人都話勁多牛油果好正果然賣相同大家講既一樣,鋪滿牛油果同沙律醬,入面就係一舊厚厚既三文魚刺身,仲有一舊芝士呢個口味我全家都大讚 三文魚配芝士好夾,芝士增加左三文魚既油脂感,配合牛油果,成個口感好夾2. Beefiyaki $72賣相上已經十分吸引,大大舊

我今次就嗌左4個卷物同炙燒帶子壽司

開放式廚房睇住店員準備緊我個飯卷啦

嗌左4個飯卷同3隻帶子返屋企食

9. Cali Salmon Roll
飯卷上鋪滿蟹柳沙律,賣相已經滿分

卷入面係熟三文魚天婦羅,好少可會有熟既三文魚夾入飯卷
不過岩晒唔食生野既媽媽
媽媽大讚呢個口味

11. Philadelphia Roll $72
食完熟既三文魚,就輪到三文魚刺身既飯卷啦
呢一個口味我上網搵到好多人都話勁多牛油果好正
呢個口味我全家都大讚

2. Beefiyaki $72
賣相上已經十分吸引,大大舊既飯卷入面充滿住牛肉
牛肉既比例係佔大比例,唔會比其他配料搶風頭
牛肉既份量真係好多,其他配料有牛油果,青瓜絲等

7. Black Magma Roll $72
飯卷既餡料係吞拿魚蓉,都幾特別,比較少見到呢d配搭,但味道上亦唔會輸蝕
飯卷上淋上黑芝麻醬,十分惹味

Aburi Scallop Sushi $42 (+$12 火炙)
厚厚既火炙帶子壽司!呢個價錢3舊真係幾抵食

下次放工經過都會再encore
下次可以試試堂食,見佢鋪位都闊落