本延特選黑毛和牛 - 關東風壽喜燒($328/週末午市套餐/包綜合蔬菜、飯、蝦滑、甜點/飯轉烏冬加$15)+ 延上丼定食($358/含前菜、赤醋飯)(另加一)話說某日路過見門面好靚,白色弧型外牆加木框大窗,心諗呀乜開咗間咖啡店咩?點知原來係食高級和牛Shabu Shabu🤣🫰🏻餐廳用熊本縣頂級品種‘’和王‘’,以下係資料蒐集👉🏻「經過精心挑選的飼料飼養28個月以上,並獲得A5或A4以上等級,油花標準等級需達到6以上」,係勁嘅🐂午市套餐選擇精簡,3款牛肉set、1款豚肉set,我揀咗本延特選黑毛和牛set,放假食好啲🤩💫套餐有牛肉120g、好新鮮嘅蔬菜籃、同雞蛋,蝦滑同甜點今日冇,改咗做沙律🥗一人一鍋,和牛雪花超靚,油花好似大理石紋,顏色有光澤❤️‍🔥切得好薄,放入鍋灼幾灼好快熟,入口柔軟,壽喜燒湯底甜甜地,再點雞蛋汁mm7😋朋友唔食牛,碟牛我自肥🤝🏻店員提醒shabu shabu之外可以嗌刺身丼呀😁延上丼定食,刺身有赤身、拖羅、拖羅蓉、甜蝦、帶子、鮭魚籽、油甘魚、三文魚腩、鰤魚腩共9款,解凍做得好,全部新鮮,Oishii~☺️服務方面要特別讚一讚,店員好有禮貌,有笑容夠attentive,

話說某日路過見門面好靚,白色弧型外牆加木框大窗,心諗呀乜開咗間咖啡店咩?點知原來係食高級和牛Shabu Shabu🤣🫰🏻餐廳用熊本縣頂級品種‘’和王‘’,以下係資料蒐集👉🏻「經過精心挑選的飼料飼養28個月以上,並獲得A5或A4以上等級,油花標準等級需達到6以上」,係勁嘅🐂午市套餐選擇精簡,3款牛肉set、1款豚肉set,我揀咗本延特選黑毛和牛set,放假食好啲🤩💫套餐有牛肉120g、好新鮮嘅蔬菜籃、同雞蛋,蝦滑同甜點今日冇,改咗做沙律🥗一人一鍋,和牛雪花超靚,油花好似大理石紋,顏色有光澤❤️‍🔥切得好薄,放入鍋灼幾灼好快熟,入口柔軟,壽喜燒湯底甜甜地,再點雞蛋汁mm7😋朋友唔食牛,碟牛我自肥🤝🏻店員提醒shabu shabu之外可以嗌刺身丼呀😁延上丼定食,刺身有赤身、拖羅、拖羅蓉、甜蝦、帶子、鮭魚籽、油甘魚、三文魚腩、鰤魚腩共9款,解凍做得好,全部新鮮,Oishii~☺️服務方面要特別讚一讚,店員好有禮貌,有笑容夠attentive,又仔細介紹菜單, Good呢🌻🌞
本延特選黑毛和牛套餐
丼定食  延上