2024-06-29 429 views
帶住囡囡去Moko 玩戶外公園,當然直接揀番間係Moko 既餐廳食晚餐,揀得呢間,主要係有囡囡鍾意既兒童餐,加上我好愛既甜品🍧今晚叫左以下晚餐:🔅海陸空綿繡至尊薄餅(內有三文魚 巴馬火腿 鴨胸)厚餅底非常香脆,咬落去有脆脆聲😏。三文魚鮮嫩多汁,值得一讚👍完美融合了巴馬火腿的香,再加上鴨胸肉的自然甜味,三種食材相輔相成,口感豐富。🔅OREO比利朱古力雪糕•韓式牛角包脆餅雪糕口感好細緻,入口即化,巧克力的味同OREO餅乾的酥脆口感完全融合到。至於韓式牛角包脆餅,分量很足,其真加埋雪糕一齊食,好有飽足感,適合作為晚餐或下午茶的選擇。👍👍🔅兒童餐(會送小玩具)+韓式牛角包脆餅意粉 好夠味,囡囡覺得易入口,好食🍝媽咪表示仲有 生果🍎更加顯得健康

今晚叫左以下晚餐:

🔅海陸空綿繡至尊薄餅(內有三文魚 巴馬火腿 鴨胸)

🔅OREO比利朱古力雪糕•韓式牛角包脆餅

🔅兒童餐(會送小玩具)+韓式牛角包脆餅

意粉 好夠味,囡囡覺得易入口,好食🍝
媽咪表示仲有 生果🍎更加顯得健康