一見到熱辣辣餃子黎到就心急食冇影到相,溫完書太想食餃子,又見呢間新開試業就試下,一開始搵唔到邊到,原來係第三期果邊,搵唔到可以打俾老闆問叫左韮菜湯餃,餃子皮好薄,同埋唔會係浸湯浸到爛晒果啲,我同阿妹一行三人都超鍾意韮菜餃,雖然老闆大力推薦煎餃,但湯餃配佢地嘅辣菜圃係冇得輸!!一定要加辣菜圃食煎餃其實都好味,不過再煎脆啲會好啲,可能我地比較鍾意鍋貼果種口感,我地叫左泡菜辣豬肉煎餃,都有驚喜,唔錯!我地唔係太肚餓所以冇試到麵,不過老闆話黑椒牛丸好食,果然唔錯,好似係類似牛筋丸咁!整體黎講環境好乾淨光猛,員工都好友善,會多啲黎幫襯支持小店,終於唔洗成日食譚仔,我下次再去會補返相!我絕對唔係打手,係馬鞍山土生土長,眼見而家開嘅都係連鎖食店,一定要支持多啲呢啲小店,我第一次打食評,因為真係好想支持下

2019-06-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
  • 黑椒牛肉丸
  • 辣泡菜豬肉餃