2022-09-26
必須要先講講這間店舖真係非常似日本嘅溫泉旅館或者風呂的食事處無論燈光氣氛格局 都有一種休閒安靜屋企嘅感覺這裏的食物琳瑯滿目 多上100幾款沙律吧 熟食吧 飲品吧應有盡有真係可以滿足酷愛日本放題嘅朋友每種魚生都係厚切 除咗咬口之外就係新鮮嘅 呢度嘅海膽特別鮮味甘口 大力推介 其感覺係一種海島風各卷物 壽司 軍艦 天婦羅 應有盡有 全部都係5分鐘之內就會到達枱面 滿足非常肚餓立即想食嘢嘅你呢度嘅壽司飯唔係講少非常好味有一種乾爽嘅感覺又有少少咬口 唔似其他地方濕濕的感覺留意番 絕對要食天婦羅嘅炸粉同埋炸嘅技巧 依度嘅師傅拿捏得非常之好 粉唔會太厚亦都唔會太過熱氣試過就知好嘢而且軍艦嘅紫菜好似呢個唔會太濕亦都唔會過分乾食而且每種都係非常新鮮種新鮮嘅甜味尤其是有火炙技巧嘅壽司 仍然可以食到一種少少濃嘅香味熟食還有蟹粥 炒椰菜 碗仔翅 燒魚 清酒煮蜆等等 即係話就算想食香港即刻炒嘅風味都可以滿足得到 糅合有鑊氣嘅飲食文化啱晒香港人口味所以就去無論這裏的環境氣氛味道服務都可以滿足到每一個愛好日本放題嘅你順帶一提呢度飽覽靚海景 又睇得又食得 好似去咗旅行咁
無論燈光氣氛格局 都有一種休閒安靜屋企嘅感覺
這裏的食物琳瑯滿目 多上100幾款