2022-12-21 109 views
網上見到呢間日式居酒屋幾多人推薦,夜晚黎到,就黎聖誕節,成間鋪頭好有聖誕氣氛,播住聖誕音樂,店鋪唔大但好溫馨既感覺。同朋友都勁肚餓,好多野食都想試,忍唔住嗌左勁多野食,但全部都真係好吸引值得試試香蔥牛舌石鍋飯,超多牛舌,牛舌牛味香濃口感軟腍,配埋熱辣辣既石鍋飯,冬天食一流彩虹卷,見個名好特別,滿滿既蟹籽食得好爽口,仲有炸蝦既咸香配上,賣相同味道都一流海膽蟹籽杯,賣相已經好吸睛,好精緻既感覺,蟹籽超多,海膽都好大舊,令人食到停唔到口邪惡包,雖然話係包,其實係紫菜包住厚切帶子,仲有好原身既鵝肝,入口即融。超好食紫薯甘栗餅,作為小食都好值得嗌,炸粉唔會太多岩岩好,紫薯配上栗子味好香,蘆筍海老牛肉卷,估唔到蘆荀同牛肉都幾夾,牛肉肉汁好鮮甜好 juicy蒜燒蟶子皇,用蒜蓉燒得好香,蟶子肉好大塊好新鮮,口感好彈牙汁燒白鱔,外脆內軟,鱔肉鮮甜肥美吉列炸蠔,炸得好香脆,食得出入面既蠔好新鮮

蒜燒蟶子皇,用蒜蓉燒得好香,蟶子肉好大塊好新鮮,口感好彈牙

汁燒白鱔,外脆內軟,鱔肉鮮甜肥美

吉列炸蠔,炸得好香脆,食得出入面既蠔好新鮮