2007-11-26 4 views
星期日下晝,同朋友黎食下午茶,估唔到咁既時間都要等位...千島海鮮厚批:簡直係必勝客咁多批裡面最好味一款!千島醬勁好味,海鮮又多,食到好多吞拿魚同蟹柳,很好!炸雞籃:係下午茶套餐之一,連兩杯飲品,$59,好豐富呢!有好多件炸雞同脆雞,啖啖肉,又夠香口,仲有兩串雞肉串,不過呢兩串就麻麻,肉比較乾硬,除左雞之外,籃底既連皮薯片又係十分好味,唯一缺點係成籃食物都幾油...肉醬釀茄子:一碟三件,比想像中大件,肉醬有芝士汁,少少漏,但味道佳,好香,入口好淋,唔算油,幾好!鮮果沙律:雖然咩都有(士多啤梨,蘋果,水蜜桃,蜜瓜,奇異果等),但係份量好少,唔抵食!碎冰朱古力:唔太濃,一般。(有cream的,唔食記住叫佢走cream)三個人食以上既野,食到好飽,但係大家都覺得好好味呢!
星期日下晝,同朋友黎食下午茶,估唔到咁既時間都要等位...
三個人食以上既野,食到好飽,但係大家都覺得好好味呢!