2017-06-03 57 views
九龍城既呢間諾亞半熟蛋糕專門店,之前在其他分店食過,對佢印象好好,今次再重遇必試!主打嘅幾款半熟蛋糕, 全部都好吸睛!除咗大個裝仲有杯裝可供選擇睇咗佢哋嘅menu發現大個裝嘅半熟蛋糕價錢更加抵食,所以決定選擇兩個大蛋糕帶返屋企慢慢食芒果味嘅半熟蛋糕,本身係芒果fans既我一定要試吓啦。個蛋糕賣相好吸引,舖面有啲一粒粒點綴,芒果好甜好juicy, 如果再滿啲就好啦,啲芝士口感好柔軟一啲都唔膩,不過要注意啲溫度,如果雪得太凍可能就冇咁流心. 整體嚟講我覺得非常好食,我真心鍾意。小黃鴨半熟蛋糕有淡淡檸檬味, 一樣係有流心嘅芝士餡, 如果可以再酸少少就更加perfect講真,衣個質素嚟講我講得唔貴,比其他餅店既蛋糕性價比高,下次有人生日我都揀衣個啦!

主打嘅幾款半熟蛋糕, 全部都好吸睛!

除咗大個裝仲有杯裝可供選擇

2017-05-31