2022-04-22 117 views
🍔🍟平時經過這間漢堡包店都好有多人排隊,因為沒有堂食所以未去嘗試,今日就去試下啦✨🍔🥬🥚漢堡包餡料包了羽衣甘藍和蛋黃醬,而其他配料都可以自選,連麵包都有幾款可選擇✨🍔最終我選了牛油麵包、無激素雞肉和燒烤汁,返到屋企打開紙袋,漢堡包的肉味好香濃,令我好想快點食,牛油麵包都好軟身有彈性,漢堡包比較細,好快就食完😆,原來配燒烤汁係好好味😋✨🍔另一款選了牛油麵包、安格斯牛肉、酸瓜、車打芝士,牛肉香味好似煎牛扒的味道,令人食肉大增😍✨🍟三重松露薯條,松露粉好香,薯條粗厚又淋身易入口,口感大滿足,好好味😋✨自選漢堡包配料好適合我,整體漢堡包和薯條都好好味,雖然漢堡包比較細個,要配套餐或加小食先夠飽肚😆,我會再光顧,因為太好味了👍🏻😋✨🐔🥑最欣賞佢有無激素雞肉和牛油果蓉😍

✨🐔🥑最欣賞佢有無激素雞肉和牛油果蓉😍
安格斯牛肉漢堡包
無激素雞肉
三重松露薯條
2022-04-17
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$75 (Dinner)
安格斯牛肉漢堡包
無激素雞肉