2019-10-17
行吓行吓銅鑼灣,突然想食韓國菜,竟然見到呢間有得食炸雞同烤雞,所以即刻去試吓😋可能有啲早,大約六點幾到咗,入到去唔係好多人等😍好快就入得啦~講下餐廳環境先,裏面餐廳都幾大,啲位都幾寬躺、舒服,都幾乾淨,唔錯~見到呢間餐廳係以炸雞同烤雞🍗為主,所以我哋就叫咗個辣味烤雞、芝士年糕炒麵、泡菜餅。呢個烤雞可以選擇兩種辣味,我哋揀咗小辣,其實都唔係好辣,酸酸甜甜咁,有啲似水牛城雞翼既味,新鮮出爐熱辣辣,幾好食!呢個芝士年糕炒麵都好好食,新鮮炒出嚟,炒啲面好入味,啲年糕軟硬適中,唔似出面嗰啲餐廳嘅炒年糕未入味就拎出嚟賣,全個味道加埋啲芝士,好配合,我鍾意食再講下呢個泡菜餅,分量真係有成個Pizza咁大,同幾個朋友一齊分享就最適合啦味道都幾好呢一杯Apple cider夠晒大杯,賣相幾好、吸引,味道就同平時嘅一樣,好飲~總括嚟講,嘢食好食、不錯,價錢適中,可以一試
總括嚟講,嘢食好食、不錯,價錢適中,可以一試