2020-07-24
放工路過見到有間新既小食店,有我最鐘意既台式蛋餅😍,仲有標榜健康無激素既雞翼👍🏻,睇睇下有啲肚餓,決定買黎同老公一齊試下!台式芝士吞拿魚蛋餅平時去開台灣必食既蛋餅,呢間小食店既蛋餅即叫即整,一拎上手已經聞到啖啖既蛋香味,一咬落去,啲芝士融入蛋餅,配埋我最愛既吞拿魚,真係好夾好好味!😍唔講以為自己去左台灣囉!☺️蝦醬雞翼(六隻)食雞翼都預左唔健康架啦🙈,但呢間小食店用無激素雞翼同埋無用味精,感覺上好似健康啲,所以我點左兩款雞翼同老公開心share~ 🤩呢款用蝦醬醃出黎既雞翼真係好有咸香味,個皮唔算好脆,但一咬落去勁多肉汁標出黎,而且無雪藏味,雞肉嫩滑!必定再Encore! 😋經典蜜糖雞翼(六隻)燒烤都成日食既蜜糖雞翼,呢款雞翼帶比我兒時既回憶,食過翻尋味!😋 一盒有六隻,不過我忍唔住食左一隻先影相!😂脆香雞軟骨香口野,真係無敵!開頭望落去好似無嘢咁特別,但一食落去勁香脆,個味仲好特別,原來加左啲孜然粉,又唔會太多,味道岩岩好!🤤👍🏻 食完啲咁熱氣既野當然要飲埋小康之家自家製既羅漢果茶🥤,清一清啲熱氣!😁 連外賣盒都靚過人!😁👍🏻 老闆勁細心,提示我食雞翼個陣小心啲汁會燙口!🤪整體食物、包裝
台式芝士吞拿魚蛋餅
蝦醬雞翼(六隻)
經典蜜糖雞翼(六隻)
脆香雞軟骨
整體食物、包裝同服務超有水準!下次必定再幫襯!