西環有一間高級中菜館,叫做星薈館,係我嘅至愛之一。舒適嘅環境,高檔嘅菜品,都讓人每次去都有一種享受。😊首先要介紹嘅係❣️絕味豆豉黃魚❣️,豆豉嘅醬汁香氣濃郁,配上魚嘅鮮美,滿嘴都系幸福嘅味道,俾人一種無比舒心嘅享受。味道醇厚,口感細膩,絕對值得一試。👌接著就係❣️椒麻老滷乳鴿❣️,鹽香與香料嘅香味交織,配上乳鴿嘅滑嫩,既開胃又滿足。吃喺口裏,滿满的都只系幸福味。😍再來就系❣️雲霧原隻脆皮乳鴿伴煙燻蛋❣️。看見香噴噴嘅乳鴿,再配上煙燻蛋,無法抵擋佢嘅誘惑,一咬落去,口感酥脆,味道無比赞! 🤤最後介紹❣️蝦籽乾燒伊麵❣️,裏面有鮮美嘅海鮮及優質嘅伊麵,散發出誘人嘅香氣。麵條Q彈得恰到好處,無論係甜度定係蝦籽嘅香滑,都俾人一種食指大動嘅感覺。😋星薈館,一間高級中菜館,讓你在繁忙中享受一次美食的頂級享受。下次再喺西環,定要去星薈館嘆佢嘅名菜,相信你會被驚豔到!😌