2019-11-11 143 views
作為一個香港人,鐘意食雞翼係好基本,開胃起上嚟食一打完全唔係問題🤪但係一般餐廳通常只提供兩三種味道,好似呢間以雞翼為主角嘅餐廳真係相當罕見😆一入去已經見到呢塊充滿本土特色嘅霓虹招牌,好得意又好靚❤️雞翼調味嘅選擇可以話係琳瑯滿目,每種都好想試飲品menu嘅選擇都唔少我就要咗個熱情果檸檬水賣相幾靚,呢啲一睇就就relate到飲品味道嘅presentation簡單得來已經夠討好酸酸甜甜,好開胃Chipotleavo Wrap入面有手撕雞翼、蕃茄仔、牛油果、椰菜絲同是拉差醬食落好有墨西哥風情,少少辣,好惹味😍仲好飽肚添 店員問咗我地有無需要手套之後奉上主角出場!黑椒檸檬雞翼👏🏻👏🏻顏色睇落好靚,一上枱陣陣香氣湧上嚟,亦說明咗食物係新鮮煮好,夠晒熱🤪雞翼size屬於偏大,食落啖啖肉表面嘅檸檬鹽、黑椒同香料啱啱好雞翼嘅烹調方式係先慢煮再拎去炸,所以做到裡面多汁,外面脆皮帶焦香嘅完美食感😍洗手間外仲有另一霓虹燈,係來自電影pulp fiction 嘅其中一個名場面整體來講好滿意,雖然價錢唔係超級超級平,但食物質素真係幾好,坐得都舒服店員好好禮貌,環境有少少工業風格又帶點本土味鐘意食雞翼嘅我係一定會再

一入去已經見到呢塊充滿本土特色嘅霓虹招牌,好得意又好靚❤️

雞翼調味嘅選擇可以話係琳瑯滿目,每種都好想試

飲品menu嘅選擇都唔少

我就要咗個熱情果檸檬水
Passion  fruit  lemonade

酸酸甜甜,好開胃

Chipotleavo  Wrap

食落好有墨西哥風情,少少辣,好惹味😍仲好飽肚添

店員問咗我地有無需要手套之後奉上

主角出場!黑椒檸檬雞翼👏🏻👏🏻
黑椒檸檬雞翼

雞翼size屬於偏大,食落啖啖肉
表面嘅檸檬鹽、黑椒同香料啱啱好
黑椒檸檬雞翼

店員好好禮貌,環境有少少工業風格又帶點本土味
鐘意食雞翼嘅我係一定會再嚟幫襯🤤

2019-10-28