2023-07-14 26 views
朋友同我都好鍾意食烤魚,咁啱行過尖沙咀海港城呢間餐廳,就即刻入去試吓!餐廳環境好舒服,仲可以睇到海景!今次就試咗以下菜色:🟣元氣九宮格九宮格入面我就最鍾意食香辣黑木耳、雞腎同埋麻辣豬耳,每種食物配搭都唔同口味,夠晒新鮮!🔵金波羅酸辣 拼 魔鬼地獄烤魚餐廳用左海鱸魚,質地幾滑仲好多肉,配埋兩個湯底,一個酸甜一個微辣,魚嘅份量亦都好大條,夠晒兩個人食!👍🏻🟤三國演義呢個三色滑幾有創意,除咗有原味,仲有南瓜同埋菠菜味嘅墨魚滑,一次過可以食晒三種味道!🟡雪花肥牛卷肥牛份量夠晒多,肥瘦適中,輕輕放落湯底煮一下就可以食!😃🟠冰天雪地呢個甜品感覺好清新,上層有唔同顏色嘅繽紛彩珠糖水,下層有龍鬚糖同紅糖糍粑,打卡一流!👍🏻👍🏻

🟣元氣九宮格

🔵金波羅酸辣 拼 魔鬼地獄烤魚

🟤三國演義

🟡雪花肥牛卷
肥牛份量夠晒多,肥瘦適中,輕輕放落湯底煮一下就可以食!😃

🟠冰天雪地
  • 咕嚕咕嚕元氣九宮格