2023-08-06 23 views
朋友介紹呢間餐廳真係冇介紹錯! 嘢食新鮮種類超級豐富,賣相又靚,性價比極高! 首選我哋嗌咗呢個知道螺片花膠雞煲(半隻雞) 我哋兩個人叫咗半隻雞,但係好足料完全夠食,鍋底我哋先飲咗兩碗湯,佢嘅湯底唔係味精水,係真係真材實料嘅花膠熬成,好濃郁,雞肉又好彈牙,螺片好大一塊,花膠厚度足足有0.5mm 厚,呢個真係強烈推薦!另外叫咗個十全大寶丸,賣相好靚呀,丸嘅種類亦都有好多,呢個係一個綜合丸子盤,有山拆蟹粉墨魚丸,黑松露墨魚丸,黃金海膽黑墨丸,鵝肝蝦丸,同埋芝心牛丸等等,全部都係手工自家製👍 非常彈牙,係火鍋必備。 另外美國肥牛都好靚好好味,每一塊既肥瘦都相類近,有漂亮嘅雪花形態,喺WoLeiEat面碌5秒左右就可以食,有咩好香賣相一流! 呢間餐廳真係冇介紹錯! 佢仲有好多其他嘅雞煲,有辣有唔辣,仲有魚湯煲薯仔蕃茄煲等,下次要再過嚟試先👍🤟

首選我哋嗌咗呢個知道螺片花膠雞煲(半隻雞)