2017-03-15 196 views
新任媽媽的朋友生日 就返佢坐完月 在她屋企附近搵左間網上好評意大利餐廳。環境不錯 有紅白格仔枱布 幾有feel難得放監 佢話先飲返杯啤酒賀賀 酒精濃度較低。淡淡果香 微甜帶點麥味。Virgin Mojito 我至愛~ 好足料 毫不吝嗇薄荷葉和青檸 所以好refreshing 又夠凍 唔會太甜 飲左兩杯。西班牙燒乳豬*其中一樣我喜愛的西餐類~ 乳豬燒得好脆 皮好薄 鬆脆。肉質好嫩好滑 薄薄帶一層肥膏 恰到好處~ 伴碟的薯蓉帶牛油香又滑 紅椰菜微微帶點酸 配乳豬好夾。烤安格斯西冷伴蘆荀苗*西冷厚切 烤得兩邊都帶點甘香。肉質不錯 彈牙有口感 頗香肉味。蘆筍苗鮮甜爽脆 烤蒜頭是近來配牛扒的新寵 既可解膩又有益。主菜+$60 有餐湯&甜品。南瓜忌廉湯 幾香滑 南瓜蓉好香甜 配埋熱辣辣餐包 不錯!甜品~ 蛋白餅鐘意忌廉的朋友記食 好多cream加上鮮果 蛋白餅脆口唔太甜 配上梨汁 幾特別 但女生兩個人share一個就夠了 太有罪惡感 哈哈。新手媽媽飲飽食醉 充左電 終於又要歸家湊女去~

西班牙燒乳豬*
伴碟的薯蓉帶牛油香又滑 紅椰菜微微帶點酸 配乳豬好夾。

烤安格斯西冷伴蘆荀苗*

主菜+$60 有餐湯&甜品
南瓜忌廉湯 幾香滑 南瓜蓉好香甜 配埋熱辣辣餐包 不錯!

甜品~ 蛋白餅

新手媽媽飲飽食醉 充左電 終於又要歸家湊女去~