2021-06-27
呢一間火鍋店我曾經同朋友嚟過,本身係高級嘅單點美食,我見到佢加咗半放題形式,食物質素依然高質$298半自助套餐好抵食,包左惹味雞煲(或可揀鴨或蜆)做煲底,啲雞好嫩滑,好入味,小辣我哋覺得啱啱好,果然惹味!另外包左蠔皇鮑魚佛飛牆,個鮑魚好彈牙!至尊拼盤有四盤,有:1️⃣時令海鮮拼盤有五款,分別係鮮甜鮮蝦、彈牙大鮑魚、肉質飽滿嘅蠔、鮮味十足嘅扇貝同蜆,啲海鮮質素好好👍🏻2️⃣胡爐肉拼盤澳洲和牛、牛舌蕊、黑毛豬豚肉,三款肉中和牛牛味最濃郁,牛舌爽口不韌3️⃣手工丸拼盤 一食就知係黑松露墨魚丸好Q彈,手打蝦丸好多蝦子🦐蝦味十足!芝心丸中間係流心咖😍4️⃣手工餃拼盤泰皇鮮蝦雲吞最正,勁juicy,想encore!XO醬帶子餃、魚皮餃都唔錯!跟住就去到免費嘅野食,都幾多選擇,我地揀左魔芋絲、炸響鈴、炸魚皮,索曬湯精華,後兩者腍中帶脆,口感一流。又加左美國肥牛,同埋唐生花、娃娃菜,估唔到食到尾個鍋底仲幾辣!每人加$38任飲啤酒汽水,飲咗幾罐啤酒🍻爽估唔到最後仲有甜品,我哋揀咗綠茶同埋海鹽味,夠晒消暑今餐真係食得好飽好滿足,滿載而歸!餐廳環境服務都好好👍🏻性價比高
另外包左蠔皇鮑魚佛飛牆,個鮑魚好彈牙!
至尊拼盤有四盤,有:
1️⃣時令海鮮拼盤
2️⃣胡爐肉拼盤
3️⃣手工丸拼盤
4️⃣手工餃拼盤
每人加$38任飲啤酒汽水,飲咗幾罐啤酒🍻爽
估唔到最後仲有甜品,我哋揀咗綠茶同埋海鹽味,夠晒消暑