2019-12-18 39 views
是日同好耐無見的朋友們,因為凍凍地,同朋友決定去在油麻地地鐵附近,滾得棧到打邊爐一坐下,老細熱情地介紹佢地的新產品八寶袋雞煲,作為打邊爐的湯底,職員上八寶袋雞煲時,腐竹包著嫩雞與其他食材,包括竹笙、松茸、松草花等滋補食材,注入上湯滾開後職員叫我地先飲湯,後食八寶袋入面的食物,真的色香味全方位享受!八寶袋的食物真的好補身,由其松茸、松草花真的好好食,未打邊爐已經有味覺上的享受~~之後我地點左竹蔗水,大大個真的好抵飲,另外也點左多款不同的打邊爐料,點了牛肩肉,象拔蚌丸,蝦丸,水餃,雲吞,午餐肉,萵荀,什菇,由其象拔蚌丸,蝦丸,因為系手打,入口真的好彈牙,象拔蚌丸真的好少食得到,水餃,雲吞都唔錯,大大隻又爽口,牛肩肉真的花紋靚,入口溶化,好重牛味,佢地的打邊爐料真的好新鮮,絕對唔系下欄野,朋友都話哩間滾得棧有質素,值得再來~~
是日同好耐無見的朋友們,

因為凍凍地,同朋友決定去在油麻地地鐵附近,

滾得棧到打邊爐

一坐下,老細熱情地介紹佢地的新產品八寶袋雞煲

作為打邊爐的湯底,

八寶袋的食物真的好補身,由其松茸、松草花真的好好食,

未打邊爐已經有味覺上的享受~~

之後我地點左竹蔗水,大大個真的好抵飲,

另外也點左多款不同的打邊爐料,

好重牛味,佢地的打邊爐料真的好新鮮,絕對唔系下欄野,

朋友都話哩間滾得棧有質素,值得再來~~
2019-12-17
Type of Meal