2018-10-11 72 views
今日同女朋友行沙田 咁岩諗起附近有間好耐之前食過 覺得好好味既想帶女朋友試下 好 入正題 今次叫左個『蜜汁叉燒王』果然Keep到上次既水準 D叉燒好林 唔會好似平時出面食果D咁乾 食到痴晒牙 淨係食叉燒都可以食2碗飯 👍👍👍 『豉椒炒花甲』花甲好大隻 火喉好夠 好驚見到炒到過晒火 縮晒水 擺左落口都唔知食乜D 但呢到唔會 師傅炒到岩岩熟 咬落去仲有少少水咇出黎 好惹味 忍唔住食完一啖再一啖 仲叫左個『鐵板薑葱雞』唔係好記得個名 但大概係咁 😂😂😂 同花甲一樣 非常惹味 薑葱都爆得好香 雞唔會太大舊 方便食用 唯一美中不足 可能係因為鐵板上 所以肉有少少(Un) 但味道又可以遮蓋返佢呢個不足 最後同女朋友食到好飽好滿足 下次有機會我都想買D返屋企比屋企人試下