2020-06-17 645 views
今日同小B👩‍👦,黎到中環翠華餐廳!入到去,見到枱面寫住有個$88嘅雜扒餐,睇落好多嘢食, 就叫黎試吓!嗰餐包括有羅宋湯、凍奶茶、司華力腸豬扒牛扒雞扒配上雜菜和意粉,啲扒塊塊都好厚身,意粉份量驚人😄,係兩個大人嘅份量,而且保持到翠華一貫嘅高水準,最後仲有一份蛋糕做甜品添,性價比十足!✨✨今日發生咗件小插曲,小B唔小心,成杯奶茶倒瀉咗,仲流到落地下!店舖經理梁生一見到,就九秒九走埋嚟幫我哋抹枱同埋清潔地板,之後仲主動叫廚房整過一杯新嘅奶茶送俾我哋,小小嘅舉動,已經令人非常窩心👍小B嘅心情都立即轉返開心🥳公司有呢啲細心嘅員工,真係要好好珍惜,絕對係對呢間店舖嘅一個加分點👍👍👍✨✨✨
今日同小B👩‍👦,黎到中環翠華餐廳!