2008-09-12
星期日的又一城, 度度食坐滿, 尤其是food court , 很嘈simplylife 相對下比較坐得舒服, 而且價錢不算太貴但去到都要等位(幾個人), 令次是第二次來餐廰設計好歐洲feel, 等咗個sofa位, 環境幾好, 桌同桌之間有空間感, 不會太迫, 而且不時播着輕音樂, 聲亮剛剛好, 咁多度, 我覺得這度算好環境, 就算人多都唔係太嘈同mum 叫咗兩個set lunch, 海鮮意粉同mushroom cheese burgar先來個mushroom soup, 裝牛油器很的式, mum 和我都大讚點牛油法包很和味burgar的牛肉好juicy , 包比較濃少少, 好! 但薯條更好, 厚得來又脆又有薯仔味, 點牛油, wow!海鮮意粉個汁幾好, 幾好食反之, 餐茶就麻麻, 薄荷冰茶唔係幾好飲, 有d唇膏味!甜品cheesecake, good 芝士味幾重, 但略嫌份量太少, 細路都唔夠八十蚊有咁ok的環境同食物, 有甜品, 唔貴, 一分錢一分貨嘛食完飯去隔離買包, d包quality 幾好, 有各式酥餅及排包
但去到都要等位(幾個人), 令次是第二次來
海鮮意粉個汁幾好, 幾好食
反之, 餐茶就麻麻, 薄荷冰茶唔係幾好飲, 有d唇膏味!