2011-02-23 7 views
是日BF生日, 揀咗呢間, 一來圓方人流較少唔怕迫, 二來HSBC卡有七折沒有訂位, 不過可能因為仲早, 才七點, 所以不用等位, 仲安排到一個較安靜的角落位置, 正!兩個人叫了一客雞翼($6x), 一個虎蝦意粉($14x)&一個黑森林薄餅($12x), 似乎多了一點雞翼好香口, 帶點辣很惹味, 不過唔記得個名; 原以為意粉係得兩隻蝦放响面就算嗰啲, 點知原來係放埋落意粉度, 都幾多, 冇呃秤, hehe呢度薄餅應該幾出名, 因為我哋個位見到個爐, 見住個師傅都冇停手咁整, 仲有好多人叫外賣我揀咗個冇洋蔥做材料的, 個名叫black forest黑森林, 薄餅皮厚薄適中, 好香又夠芝士, 放在面的香葉也好好味另外都叫了兩杯特飲, 埋單折實約四百, 以環境同食物質數嚟講, 好值!

Linguine Prawn
Black Forest
2011-02-18
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday