2021-01-26 335 views
#pb食在荃灣 #pb支持黃店💛滿滿的士多啤梨🍓前幾日去荃灣行Donki發現如心廣場開左山下菓子 就同媽媽去食個下午茶🥰 之前去親山下菓子都係因為佢crossover嘅公仔🤪 發現原來佢午餐都幾抵 最平$58加一🤩 不過今次只係食下午茶 就叫左個梳乎厘班戟食😋 不過價錢唔平 麻麻地抵食🙈 .除左梳乎厘班戟 佢仲有窩夫、法式多士等等😋 甜品控去到應該會好滿足🤭 其實佢regular menu都有一個士多啤梨梳乎厘班戟$89 而呢個限定款就要$108 望相感覺限定款多d士多啤梨😂 味道應該分別唔大😂😂🔹限定士多啤梨梳乎厘班戟🍮賣相唔錯 擺盤都幾有心機🥰 有好多士多啤梨 岩哂草莓控🍓 梳乎厘班戟舖滿士多啤梨醬 不過其實d醬食落係唔重士多啤梨味😂 一共有3件梳乎厘班戟 都幾鬆軟 蛋味一般🙈 感覺$108唔太抵食 可能食番regular menu個款仲好😂🔹紅青蘋果荔枝伯爵茶🍹.整體黎講 呢個限定款一般🙈 我都係prefer食佢crossover公仔個d野 雖然貴 但起碼有自己中意嘅公仔🤪 呢間冇crossover感覺就好平平無奇🥺山下菓子荃灣大河道98號如心廣場商場二期2樓210號舖
#pb食在荃灣 #pb支持黃店💛
滿滿的士多啤梨🍓

🔹限定士多啤梨梳乎厘班戟🍮

🔹紅青蘋果荔枝伯爵茶🍹

山下菓子
荃灣大河道98號如心廣場商場二期2樓210號舖
$70 (Tea)