2022-05-31 218 views
依條巷仔雖小 但食店都有幾間 今日就試下依一間其實一坐低就已經俾佢嘅餐牌吸引住,佢餐牌📝上面係好多手繪圖案嘅食物非常吸引然後我哋就決定叫以下介紹嘅食物原本係諗住叫一串燒鰻魚,跟住再叫個玉子燒~點知見到個餐牌發覺原來玉子燒竟然係有鰻魚玉子燒!!於是就即刻決定轉軚☺️趁啲食物未上嚟嘅時候我已經拎咗啲薑片食,酸酸地辣辣地夠晒開胃。👍🏼玉子燒嘅份量比想像中多,但係覺得佢幾犀利嘅係鰻魚切開後竟然仲完整地見到😯其實我覺得個炸雞塊好好食夠熱夠脆 應該係即炸,冇雪味但係今日個重頭戲當然係蟹丼飯。唔講你唔覺,其實佢係有幾隻蟹腳喺度,幾條美腿擺咗喺你面前,超級吸引。另外我覺得佢蟹膏嘅份量都係好多仲要一啲都唔腥,撈飯食一流。二人分享我覺得飯量都夠
依條巷仔雖小 但食店都有幾間 今日就試下依一間

其實我覺得個炸雞塊好好食
夠熱夠脆 應該係即炸,冇雪味

但係今日個重頭戲當然係蟹丼飯。